Στις 25 Μαΐου η "Bravo Sustainability Awards 2017"

 

Η ετήσια εκδήλωση των Bravo Sustainability Awards 2017 με θέμα «Δημιουργούμε όλοι μαζί την Ελλάδα του αύριο» διοργανώνεται την Πέμπτη 25 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 10 το πρωί.

 

Κατά τη διάρκεια των Bravo Sustainability Awards 2017 θα παρουσιαστούν και θα αναδειχθούν οι πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που αναπτύχθηκαν από επιχειρήσεις, οργανισμούς της τοπικής συτοδιοίκησης στη χώρα μας. Η ανάδειξη των πρωτοβουλιών πραγματοποιήθηκε μέσω ενός καινοτόμου διαλόγου μεταξύ 200 κοινωνικών εταίρων και πάνω από 6.000 ενεργών πολιτών. Στην εκδήλωση τίθεται ο προβληματισμός :«Με ποιο όραμα, με ποιες πολιτικές και με ποιες πρωτοβουλίες μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο;».

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση προσκαλούνται να απαντήσουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

 

Ειδικότερα, στο πάνελ διαλόγου με θέμα: «Μπορεί η Βιώσιμη Ανάπτυξη να αποτελέσει μοχλό επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας; Με ποιες πολιτικές και με ποιες πρωτοβουλίες;» συμμετέχουν οι κ.κ Στέργιος Πιτσιόρλας, υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Κώστας Φωτάκης, αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής Α' Αθηνών, Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΚΕΕΕ και ΕΒΕΑ, 'Αλκης Δρακινός, Deputy Head of Greece, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) στην Ελλάδα και Κύπρο, Παναγιώτης-Αριστείδης Θωμόπουλος, πρόεδρος, Εθνική Τράπεζα, Ευστάθιος Τσοτσορός, πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ, Ελληνικά Πετρέλαια και Στέφανος Θεοδωρίδης, διευθύνων Σύμβουλος, ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

 

Tα Bravo Sustainability Awards 2017 διοργανώνονται από το Qualitynet Foundation και υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020.

 

 

Ο Θεσμός BRAVO

 

Ο Θεσμός Bravo αναπτύσσει έναν κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη για έβδομη συνεχή χρόνια, με βάση τις Πρωτοβουλίες και τα προγράμματα Βιώσιμης Ανάπτυξης που πραγματοποιούνται από Επιχειρήσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία Πολιτών, προωθώντας μια ευρύτερη κουλτούρα για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας. Τα Bravo Sustainability Awards 2017 ολοκληρώνουν τον διάλογο που πραγματοποιείται με έναν μεγάλο αριθμό κοινωνικών εταίρων και ενεργών πολιτών, αναδεικνύοντας τις καλύτερες πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν.

 

Φέτος, στο Θεσμό συμμετέχουν 278 πρωτοβουλίες επιχειρήσεων, τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινωνίας πολιτών, 200 κοινωνικοί εταίροι, εκπρόσωποι θεσμικών, επιχειρηματικών και ακαδημαϊκών φορέων, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός 6.936 ενεργών πολιτών.

 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana