Ακαδημία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων λιανεμπορίου-χονδρεμπορίου

 

Την πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου που πλέον αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιβίωση και την ανάπτυξή τους, υλοποιούν το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με την eSkills Center και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas. Στόχος της ακαδημίας είναι να προετοιμαστούν τα υψηλόβαθμα στελέχη για να οδηγήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, αφορά το νέο πλαίσιο λειτουργίας όλων των τμημάτων ενός οργανισμού, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των ψηφιακών τεχνολογιών. Προϋποθέτει αλλαγές σε δεξιότητες, διαδικασίες, επιχειρησιακά συστήματα & εργαλεία, επιχειρηματικά μοντέλα, οργανωτικές δομές και εταιρική κουλτούρα. Το πρόγραμμα, σε 60 ώρες εκπαίδευσης, καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών και παρεμβάσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που απαιτείται να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις, με 15 εξειδικευμένους εισηγητές καλύπτει πολλές θεματικές ενότητες.

 

Το Digital Transformation Academy in Retail ξεκινάει στις 7 Ιουνίου και θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη. Η Beiersforf Hellas συμβάλει στην υλοποίηση της ακαδημίας Digital Transformation in Retail αποδεικνύοντας στην πράξη τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της στη νέα ψηφιακή εποχή, στηρίζοντας τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την εξέλιξη του λιανεμπορίου. Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στο site της «Εξέλιξης» www.excelixi.org.

 

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας. Στον πυλώνα της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας δημιούργησε το 2014 την πρώτη ακαδημία ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας, e-Academy, με 2 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα το Digital Marketing Practitioner & το e-Commerce Project Manager που αριθμούν πάνω από 500 αποφοίτους από μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Παράλληλα, εμπλουτίζει συνεχώς τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, παρακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου επιχειρείν.

 

 

 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana