Στήριξη DEMO στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση όσων για κάποιο λόγο βρέθηκαν στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου να κοιτάζουν αμήχανα τον ορό που βρίσκεται από πάνω τους, μια ελληνική εταιρεία που παράγει μεγάλες ποσότητες ορών, αποφάσισε να τυπώσει στα προϊόντα τους το "χαμόγελο του παιδιού" σήμα κατατεθέν του ομώνυμου οργανισμού. 

Η στήριξη της DEMO στον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» δεν περιορίστηκε σ' αυτό καθώς αναγνωρίζοντας τον προσωπικό αγώνα του Κώστα Γιαννόπουλου, ομόφωνα αποφάσισε επίσης να δωρίσει ένα σημαντικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Επίσης  όλοι οι οροί της DEMO που βρίσκονται στα νοσοκομεία από 1/4/2017 θα φέρουν επάνω τους  το λογότυπό του Οργανισμού, ως μέσο παρακίνησης και υπενθύμισης του έργου του Συλλόγου  το "χαμόγελο του παιδιού"

Ο Δημήτρης Δέμος, Αντιπρόεδρος της DEMO ABEE μιλώντας στους δημοσιογράφους,   αναφέρθηκε στα βασικά σημεία της εταιρικής υπευθυνότητας της DEMO και στους 4 πυλώνες του που περιλαμβάνουν το Περιβάλλον τους εργαζόμενους την αγορά και την κοινωνία και ανέλυσε τη δωρεά προς το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» .
Αυτό που ζήτησε ο ίδιος προσωπικά ήταν μέσα από αυτή τη δωρεά να παρακινηθούν και άλλες εταιρείες του χώρου του Φαρμάκου ή γενικά της αγοράς και να βοηθήσουν το έργο  του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ» που έχει μεγαλώσει πολύ και παράλληλα έχουν αυξηθεί  οι ανάγκες του.      
 
"Το θέμα μας μπορεί να μην ήταν ιατρικό ή να μην αφορούσε αμιγώς την  «αγορά του φαρμάκου»  αλλά ήταν κοινωνικό. Και το ΦΑΡΜΑΚΟ από μόνο του έχει πρωτίστως αυτή την κοινωνική διάσταση" είπε ο κος Δέμος και συμπλήρωσε: "γνωρίζουμε το έργο του Οργανισμού και τον προσωπικό αγώνα του Κώστα Γιαννόπουλου". 
Από την πλευρά του ο κος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στους σκοπούς της οργάνωσης "Χαμόγελο του Παιδιού" και τόνισε πόσο σημαντική είναι η στήριξη του ιδίως σ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana