«Κίνητρα για επενδύσεις» από τις 30 Μαΐου

 

Με κεντρικό θέμα «Κίνητρα για επενδύσεις» (Incentives for growth) πραγματοποιείται στις 30 Μαΐου, για 12 συνεχόμενο έτος, το συνέδριο ακινήτων και τουρισμού της Wave Media Operations-περιοδικού RED.

Το συνέδριο αποτελείται από δύο μέρη: Το πρώτο είναι το επενδυτικό πρόγευμα στο Athens Hilton, όπου θεσμικοί επενδυτές, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και πρόσωπα που λαμβάνουν αποφάσεις θα συζητήσουν τρόπους αναδιάρθρωσης του ελληνικού ιδιωτικού χρέους και τη δημιουργία δευτερογενούς αγοράς (CLO), ώστε η ελληνική οικονομία να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. Το δεύτερο μέρος του συνεδρίου αφορά εκδήλωση, στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου σε θεματικές ενότητες και παρουσιάσεις αναλύσεων θα προβληθούν οι πιθανές εξελίξεις του δεύτερου εξαμήνου του έτους σε ό,τι αφορά την αγορά ακινήτων, τα ξενοδοχεία και τις υποδομές στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη.

Η κεντρική θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, θέματα χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, πώς η σύγχρονη τεχνολογία ανεβάζει τις τιμές των ακινήτων, ποιες δυνάμεις αλλάζουν τον τρόπο προσέγγισης της ιδιοκτησίας κ.λπ.

Η γενική διευθύντρια της Wave, Μαρίνα Ηλιοπούλου, σε δηλώσεις της, με αφορμή το συνέδριο, ανέφερθηκε στην εκπόνηση της έρευνας CITY LIMITS σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, η οποία αποσκοπεί στην προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων, που πυροδοτούν ανάπτυξη μετά από μία επταετία ύφεσης και ισχυρών πιέσεων, που δοκίμασαν πολύπλευρα την αντοχή-συνοχή του κοινωνικού ιστού.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana