Αρχίζει το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

 

Στις 22 και 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στην Καβάλα, στο Lucy Hotel, με στόχο την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα.

Το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η εταιρία - μέλος του επιμελητηρίου BASF Ελλάς ΑΒΕΕ και περιλαμβάνει συναντήσεις Β2Β μεταξύ Ελλήνων παραγωγών τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών με 8 γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές επιχειρήσεις.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, θα αφορούν προϊόντα όπως φρούτα, ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, παραδοσιακά γλυκίσματα, πίτες, σταφίδες, αρωματικά φυτά και προϊόντα ροδιού, ενώ στο πλαίσιο του φόρουμ έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις Γερμανών εισαγωγέων σε τοπικές επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι το φόρουμ, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του επιμελητηρίου Καβάλας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα του φόρουμ, να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και στην ιστοσελίδα του: www.german-chamber.gr


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana