"Η Ιδιωτική Πρωτοβουλία στην Αιχμή της Ανάκαμψης"

 

Την 4η ετήσια οικονομική διάσκεψή της με θέμα «Επενδύοντας στο Αύριο: Η Ιδιωτική Πρωτοβουλία στην Αιχμή της Ανάκαμψης», οργανώνει η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), σε συνεργασία με το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο King George, στο Σύνταγμα.

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια ενεργού παρουσίας και δράσης στην Ελλάδα και οργανώνει τη διάσκεψη με σκοπό να εντείνει τον δημόσιο διάλογο γύρω από τις πολιτικές και τις μεταρρυθμίσεις που κρίνονται επιτακτικές για την ενίσχυση της οικονομίας και τη στροφή στην ανάπτυξη.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, η τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο επικεφαλής του πολιτικού κόμματος «το ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, και άλλοι.

Οι εργασίες του συνεδρίου στοχεύουν στο να σκιαγραφήσουν πρακτικά βήματα για την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, με άρμα την καινοτομία, την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα. Με ταυτόχρονη έμφαση στην συνεργασία και την εξωστρέφεια.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana