Το βραβείο "Best Consumer Application" για το Cyta 4U

 

Καλύτερη Εφαρμογή για το καταναλωτικό κοινό χαρακτηρίστηκε το Cyta 4U στο φετινό 7ο Mobile Connected World. Η εφαρμογή έλαβε το βραβείο "Best Consumer Application" στο πλαίσιο του θεσμού Mobile & Apps Awards.

 

Τα εν λόγω βραβεία, αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς με σκοπό την επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων όλων εκείνων που με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

 

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Cyta4U λαμβάνει βραβείο για την καινοτομία που παρουσιάζει να μετατρέπει το κινητό σε σταθερό που πάει παντού. Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις χρησιμοποιώντας το κινητό τους, όπου και εάν βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, με τη διαφορά ότι αυτές οι κλήσεις είναι σαν να γίνονται από το σταθερό τους, αξιοποιούν δηλαδή το νούμερο σταθερής και τους ενσωματωμένους χρόνους ομιλίας του προγράμματος σταθερής που έχουν επιλέξει για το σπίτι ή το γραφείο τους.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana