Νέο κατάστημα στο Γαλάτσι της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ

 

To  51o κατάστημα της εταιρείας  ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ εγκαινιάστηκε την περασμένη Τεταρτη  στην οδό Αετοράχης 50 & Χανίων 2, στο Γαλάτσι.

Η εταιρεία , με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος , απευθύνει «ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περισσότερους από χίλιους ανθρώπους της εταιρείας μας, που καθημερινά εργάζονται για το καλύτερο, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τη μεγάλη μας οικογένεια· την ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.»

  Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας επισημαίνει ότι «παραμένει πάντα δεσμευμένη στην υπόσχεσή για διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Μια σχέση που επισφραγίζεται καθημερινά σε κάθε ράφι των καταστημάτων μας, όπου οι πελάτες μας βρίσκουν την τεράστια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε στη βέλτιστη προσφερόμενη τιμή.»

Τέλος, η  εταιρείας αναφέρει πως ελπίζει οτι « το νέο αυτό κατάστημα θα αποτελέσει ζωντανή απόδειξη επιτυχούς λειτουργίας για μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ όπως η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. και θα αναγνωριστεί ως η καλύτερη επιλογή για τις καθημερινές αγορές, από τον κόσμο στις γειτονιές του Γαλατσίου.»


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana