Σεμινάριο σε εκπροσώπους επιχειρήσεων για τις εξαγωγές

 

Στα θρανία θα καθίσουν το Σάββατο 29 Απριλίου εκπρόσωποι 25 επιχειρήσεων των Χανίων, προκειμένου να λάβουν πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες, στο πλαίσιο δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου, διάρκειας οκτώ ωρών, με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος και εξαγωγικές διαδικασίες».

 

Το σεμινάριο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 9:00 έως τις 17:00, διοργανώνει το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου.

 

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι εξαγωγείς για το «πλέγμα» που καθορίζει μία επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια.

 

Τα σχετικά σεμινάρια είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίδουν απαντήσεις σε ερωτήματα εν δυνάμει εξαγωγέων και καλύπτουν θέματα όπως: Δημιουργία-κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος, από πλευράς της marketing διάστασής του (design, συσκευασία, ετικέτα, πιστοποιήσεις), σήμανση προϊόντων-barcode, μεθοδολογία εξεύρεσης πελατών στις αγορές-στόχους, δράσεις που απαιτούνται για την εξεύρεση πελατών και αναφορά σε επιχειρηματικές συναντήσεις και τρόπος σωστής προετοιμασίας τους.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana