Οδική βοήθεια σε 24ωρη βάση στους εκδρομείς του Πάσχα

 

Υποστήριξη σε 24ωρη βάση θα παρέχει στους εκδρομείς του Πάσχα η οδική βοήθεια της Interamerican.

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, οι υπηρεσίες της Interamerican τίθενται σε διαρκή επιφυλακή κατά τις ημέρες του Πάσχα, εστιάζοντας ιδιαίτερα στους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας, με τους οποίους έχει αποκλειστική συνεργασία παροχής υπηρεσιών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Ειδικότερα, το πυκνό πανελλαδικό δίκτυο οδικής βοήθειας της εταιρίας και συγκεκριμένα τα 111 σημεία εξυπηρέτησης, ο στόλος των 222 ιδιόκτητων οχημάτων για κάθε περιστατικό (μοτοσικλέτες, πλατφόρμες, γερανοί), το εξειδικευμένο προσωπικό και οι υπηρεσίες autohelp, καθώς και οι 65 συνεργαζόμενοι πάροχοι υπηρεσιών θα ανταποκρίνονται σε κάθε περιστατικό.

 

Με βάση τα στοιχεία του 2016, η οδική βοήθεια της Interamerican ανταποκρίνεται καθημερινά κατά μέσο όρο, σε 1.112 περιστατικά. Ήδη, κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους εξυπηρετήθηκαν 85.442 κλήσεις για οδική βοήθεια επιτόπου υπηρεσιών, ρυμούλκησης, μεταφοράς στην έδρα και autohelp. Η χρήση τηλεματικής από την εταιρεία παρέχει επιπλέον δυνατότητες αμεσότητας και βελτίωσης διαδικασιών στην αντιμετώπιση προβλημάτων των οδηγών. Οι υπηρεσίες οδικής βοήθειας απαντούν στον αριθμό κλήσης 1158.

 

Με πελατολόγιο 1,1 εκατομμυρίου ασφαλισμένων, η Interamerican Βοήθειας είναι ηγέτιδα δύναμη στην οδική ασφάλεια, με μέσο χρόνο προσέγγισης του περιστατικού τα 35 λεπτά και με υψηλό ποσοστό σύστασης της εταιρείας σε τρίτους (ειδικός δείκτης Νet Promoter Score: 72). Μαζί με την άμεση ιατρική βοήθεια τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΑΕΕ, της δίνουν μερίδιο αγοράς στον τομέα Βοήθειας που υπερβαίνει το 30%.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana