"Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ"

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται τον Stephan Schulte (Α) πρόεδρο του ΔΣ  της Fraport και τον πρόεδρο του Ομίλου Κοπελούζου Δημήτρη Κοπελούζο (Δ) στη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου Αθήνα Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. Η συνάντηση έγινε με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης των 14 επαρχιακών αεροδρομίων στην εταιρία Fraport Greece. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται τον Stephan Schulte (Α) πρόεδρο του ΔΣ της Fraport και τον πρόεδρο του Ομίλου Κοπελούζου Δημήτρη Κοπελούζο (Δ) στη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου Αθήνα Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. Η συνάντηση έγινε με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης των 14 επαρχιακών αεροδρομίων στην εταιρία Fraport Greece. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

«Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ» είπε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος τη διοίκηση της Fraport, χαρακτηρίζοντας «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα», τη συγκεκριμένη συγκυρία.

«Δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις», είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος σε όσα η κυβέρνηση ήθελε να διασφαλίσει από τη συγκεκριμένη επένδυση. «Θέλαμε να βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων εν όψει της τουριστικής περιόδου» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και κατέληξε λέγοντας: «Τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Fraport, εξέφρασε τη προσήλωση της κοινοπραξίας να επενδύσει σημειώνοντας «είμαστε χαρούμενοι και προσηλωμένοι στην επένδυση. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ένας υπέροχος προορισμός. Είμαστε προσεκτικοί και αποφασισμένοι για αυτή την επένδυση των 40 ετών».


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana