Συμμετοχή της Σελόντα σε δύο εκθέσεις τροφίμων

 

Σε δυο κορυφαίες εκθέσεις τροφίμων μετείχε με δικά της, εταιρικά περίπτερα και έντονη παρουσία η Σελόντα το Μάρτιο. Το τριήμερο 19-21 Μαρτίου η εταιρεία μετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Seafood Expo North America, την πιο σημαντική έκθεση τροφίμων για ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά) που διοργανώθηκε στη Βοστόνη. Η συμμετοχή αγοραστών και προμηθευτών στη φετινή Seafood Expo North America ξεπέρασε τις 20.000.

Η Σελόντα είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες που ήλθαν στο περίπτερό της, τα φρέσκα ελληνικά ψάρια της που «ταξιδεύουν» καθημερινά από την Αθήνα αεροπορικώς σε έντεκα προορισμούς σε Αμερική και Καναδά.

Την παράσταση στο περίπτερο της Σελόντα έκλεψε η γνωστή ελληνοαμερικανίδα σεφ Νταϊάν Κόχυλα, η οποία πρόσφερε νόστιμες δημιουργίες όπως ceviche με φρέσκο ελληνικό λαβράκι στους επισκέπτες του περιπτέρου.

Παράλληλα, μια εταιρεία όπως η Σελόντα δεν μπορούσε παρά να μετέχει πρωταγωνιστικά στην μεγαλύτερη ελληνική έκθεση Τροφίμων και Ποτών, την Food Expo 2017, στην οποία μετείχε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου, για πρώτη φορά. Σχεδόν 60.000 επισκέπτες, αγοραστές και προμηθευτές κατέκλυσαν τους χώρους της έκθεσης κι έδωσαν την ευκαιρία στα στελέχη της Σελόντα να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις, με ενδιαφερόμενους από διάφορα μέρη της γης όπως την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τις χώρες της Ευρώπης, ενώ φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφηκε και από την Ελλάδα.

Στην έκθεση Food Expo 2017, προβλήθηκε κυρίως η συσκευασία SELONDA τσιπούρα MAP (συσκευασία σε προστατευτική ατμόσφαιρα), ενώ μέσα από τη γενική δραστηριότητα στο τριήμερο της έκθεσης, ενισχύθηκε η αναγνωρισιμότητα τόσο του προϊόντος όσο και του εταιρικού brand SELONDA.

Τέλος, παράλληλα με τη συμμετοχή της Σελόντα στις δυο μεγάλες αυτές εκθέσεις, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μετέχουν και σε προσπάθειες που ενισχύουν το κοινωνικό της προφίλ. Έτσι, στις 19 Μαρτίου, ημέρες που εξελίσσονταν και οι δυο εκθέσεις, διοργανώθηκε ο Έκτος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, σε συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.  Πρόκειται για ένα μεγάλο εθνικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αθλητικό γεγονός, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες όχι μόνο της πρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της χώρας μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες δρόμου που περιλαμβάνει. Η Σελόντα μετείχε στον Ημιμαραθώνιο (21 χλμ) με τρεις (3) εργαζομένους της, στα 5 χιλιόμετρα με άλλους τρεις (3) και στα 3 χιλιόμετρα με μια εργαζόμενη.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana