Στελέχη της Interamerican σε συνέδριο στην Ουάσινγκτον

 

Στο διεθνές συνέδριο της GAMA International "LAMP 2017", στην Ουάσινγκτον, συμμετείχαν στελέχη της Interamerican και συντονιστές του δικτύου agency.

 

Το συνέδριο, που παρακολούθησαν 2.700 συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων από 16 χώρες, είχε θεματικό τίτλο «Προκαλούμε Αλλαγές και εισάγουμε Καινοτομίες», αγγίζοντας χαρακτηριστικές προτεραιότητες της INTERAMERICAN στην οργάνωση και διοίκηση των πωλήσεων.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες των συνεδρίου αναπτύχθηκαν στις επιμέρους θεματικές ενότητες για τον ρόλο των γυναικών στις ασφαλίσεις και το financial planning, τους τρόπους ανάπτυξης της κοινωνικής αναγνώρισης της ασφαλιστικής αγοράς, τις μεθόδους προσέλκυσης πελατών με υψηλά εισοδήματα, το μοντέλο του μελλοντικού γραφείου πωλήσεων και τη σημασία που έχει η εμπειρία του πελάτη στην προσέγγισή του από τον ασφαλιστή.

 

Σκοπός της GAMA International είναι η διάχυση της σύγχρονης γνώσης και η ανταλλαγή εμπειριών σε θέματα ανάπτυξης και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων, καθώς και η ανάδειξη καινοτόμων λύσεων στην οργάνωση και στελέχωση ασφαλιστικών γραφείων, με στόχο τις υψηλές αποδόσεις παραγωγής.

 

«Η προτεραιότητα που δίνει η INTERAMERICAN στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων, με σημαντική επένδυση στο σχέδιο "Genesis" το οποίο εισήλθε με επιτυχία στο δεύτερο έτος υλοποίησης, τροφοδοτείται ιδιαίτερα από το περιεχόμενο και τον επαγγελματισμό που φέρει ο παγκόσμιος οργανισμός GAMA International. Για τον ίδιο λόγο, η εταιρεία αποτελεί ισχυρό χορηγό της εκπροσώπησης της GAMA και στην Ελλάδα, από τα πρώτα βήματα της GAMA Hellas» αναφέρει η Interamerican σε σχετική ανακοίνωσή της.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana