Ο Χρήστος Μισαηλίδης αναλαμβάνει CEO της Regus Asia Pacific & Middle East

 

Ο Χρήστος Μισαηλίδης αναλαμβάνει CEO της Regus για όλη την περιοχή Asia Pacific & Middle East, αφού προηγουμένως είχε διευθύνει επιτυχώς Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ευρώπη, Τουρκία, Ινδία, Πακιστάν και Αίγυπτο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο νέος ρόλος του κ. Μισαηλίδη στη Regus περιλαμβάνει την διεύθυνση της εταιρείας σε 35 χώρες, όπου η εταιρεία αναμένει πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Μεταξύ αυτών και πολύ μεγάλες αγορές, όπου η εταιρεία έχει παρουσία με εκτενές δίκτυο επιχειρηματικών κέντρων, όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ινδία και η Αυστραλία. Σημειώνεται, πως κάτω από την επίβλεψη του κ. Μισαηλίδη βρίσκονται, πλέον, και σημαντικές περιοχές για την παγκόσμια οικονομία, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή και πρόκληση για εμένα η ανάληψη της θέσης του CEO σε μία περιοχή, η οποία παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη. Η Regus είναι μία εταιρία που διακρίνεται για τις καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά, αλλά είμαι σίγουρος ότι το δυναμικό των στελεχών μας θα συμβάλλει στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων», δήλωσε ο κ. Μισαηλίδης για τη νέα θέση του.

Ο κ. Μισαηλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις εταιρείες Σκλαβενίτης και Therm-o-Forte πριν ενταχθεί στην Adecco το 2000 ως εμπορικός διευθυντής. Το 2008 ανέλαβε τη θέση του περιφερειακού CEO στην Adecco για την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, με επιχειρήσεις σε 17 χώρες.

H Regus δραστηριοποιείται στην παροχή χώρων εργασίας με ένα δίκτυο 2.850 τοποθεσιών σε πάνω από 1.000 πόλεις και κωμοπόλεις, σε 107 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε 2,3 εκατ. μέλη.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana