Συζητήσεις ΕΟΕ - ΔΟΕ με ΤΟΥΟΤΑ με αντικείμενο χορηγία αγώνων

 

H ηγεσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο, Σπύρο Καπράλο, θα έχει το επόμενο διήμερο 30 και 31 Μαρτίου, σημαντικές συναντήσεις με στελέχη της ΔΟΕ αλλά και της αυτοκινητοβιομηχανίας TOYOTA, με θέμα την υπογραφή χορηγικής σύμβασης για την Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Πιεονγκτσάνγκ 2018» και των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020».

Ο κ. Καπράλος και ο γενικός γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης, μαζί με τον πρόεδρο της επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Θανάση Βασιλειάδη, θα συνοδέψουν τους υψηλούς καλεσμένους, την Πέμπτη το πρωί σε ξενάγηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια σε ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά όλους τους χώρους που διεξάγονται οι τελετές Αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Στην Αρχαία Ολυμπία θα επισκεφθούν το Ναό της Ήρας και το Αρχαίο Στάδιο, θα δουν από κοντά όλες τις εγκαταστάσεις της ΕΟΕ, ενώ θα γνωρίσουν και τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμη Κοτζά. Την Παρασκευή το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στην έδρα της ΕΟΕ με συζητήσεις, παρουσιάσεις και ανταλλαγή απόψεων και μετά θα υπογραφεί το συμβόλαιο της χορηγικής συμφωνίας της TOYOTA με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η χορηγία θα περιλαμβάνει χρήματα αλλά και παροχή αυτοκινήτων για τις ανάγκες της ΕΟΕ.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana