Δώδεκα ελληνικές επιχειρήσεις στην Έκθεση Τεχνολογίας

 

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει, με εθνικό περίπτερο, στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας και Ηλεκτρονικής CeBIT 2017, η οποία θα διεξαχθεί από 20 έως 24 Μαρτίου 2017 στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Στο πλαίσιο της ελληνικής αποστολής προγραμματίζεται την ερχόμενη Τρίτη, 11 π.μ.-1 μ.μ., η διοργάνωση επενδυτικού σεμιναρίου (Investment Seminar) για την παρουσίαση των δυνατοτήτων του κλάδου της τεχνολογίας.

Η διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής υλοποιείται από τον οργανισμό Enterprise Greece σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και του τεχνολογικού συνεργατικού σχηματισμού Corallia.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν δώδεκα ελληνικές επιχειρήσεις από τον κλάδο ψηφιακής τεχνολογίας. Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι οι ακόλουθες:

1. Communication & Information Technologies Experts Α.Ε. - δ.τ. CITE

2. Lamda Hellix S.A.

3. Daem S.A.

4. Softomotive Ε.Π.Ε

5. Mallfox Greece P.C

6. Terracom Informatics Ltd

7. Ubitech Ltd.

8. Σύγχρονη Εταιρεία Πληροφορικής ΕΠΕ, CGSoft Ltd

9. Sigmasoft

10. Matel S.A. Matthaiou BRos

11. comBOX SD WAN Services

12. Yodiwo SA

 

Η CeBIT, στην οποία οι διοργανωτές της έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press and media activities, καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Ο μοναδικός συνδυασμός έκθεσης και συνεδρίου, τα σεμινάρια, παρουσιάσεις και εργαστήρια (workshops), που πλαισιώνουν την έκθεση, καθώς και ο αμιγώς επαγγελματικός χαρακτήρας της CeBIT, την καθιστούν σημαντική για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να συμπεριλάβει την εξωστρέφεια στο σχέδιο δράσης της και να υλοποιήσει συνεργασίες με παγκόσμιους «παίκτες» του κλάδου.


Το πλήρες τηλεγράφημα της Εύης Παπαδοσηφάκη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana