Στρατηγική συνεργασία Interlife - ARAG

 

Σε στρατηγική αποκλειστική συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία νομικής προστασίας ARAG SE στον τομέα της αντασφάλισης και διαχείρισης ζημιών, προχώρησε η Interlife Ασφαλιστική, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αντικείμενο της συνεργασίας είναι οι απευθείας αναλήψεις, καθώς και οι προαιρετικές αντασφαλιστικές αναλήψεις κινδύνων ασφάλισης νομικής προστασίας. 
Συνεργαζόμενη με την ARAG SE, η Interlife "παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως εξώδικους διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, παρακολούθηση της εξέλιξης κάθε δικαστικής υπόθεσης, νομική υποστήριξη στο εξωτερικό, μεταφράσεις δικαιολογητικών και αλληλογραφία με αλλοδαπές αρχές και παροχή νομικών συμβουλών καθώς διαθέτει τεράστια γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων νομικής προστασίας".  
Το δίκτυο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της INTERLIFE Ασφαλιστικής θα μπορεί να διαθέτει όλα τα προγράμματα της ARAG SE.
Η ARAG SE με έδρα το Ντίσελντορφ Γερμανίας έχει παρουσία σε όλες τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Στην Ελλάδα δε  μετρά 45 χρόνια παρουσίας.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana