Ανοίγει πύλες το "Doing Business in the Arab World"

 

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της ημερίδας με θέμα "Doing Business in the Arab World" που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Έδωσε, επίσης, στη δημοσιότητα τις ανανεωμένες λίστες των Αράβων επιχειρηματιών που θα λάβουν μέρος στην Ημερίδα-Workshop από την Αίγυπτο, τη Λιβύη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ερμπίλ (Ιράκ), τη Σαουδική Αραβία και την Παλαιστίνη.

Σημειώνεται πως οι λίστες είναι προσωρινές, έως ότου λάβουν όλοι οι επιχειρηματίες άδεια εισόδου στην Ελλάδα (visa).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει δύο συνεδρίες με ομιλητές από ελληνικές και αραβικές επιχειρήσεις, δύο 'Αραβες Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα, καθώς και τέσσερις Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων από τις ελληνικές πρεσβείες στην Αίγυπτο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ιράκ (Ερμπίλ) και στη Σαουδική Αραβία οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εμπειρία, την εξειδικευμένη γνώση τους, καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται στην εκάστοτε χώρα.

Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις B2B μεταξύ των επισκεπτόμενων επιχειρηματιών και των Ελλήνων ομολόγων τους, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Η εκδήλωση έγκειται στα πλαίσια των προσπαθειών του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου να παρουσιάσει στις ελληνικές επιχειρήσεις πληροφορίες, με σκοπό να τις ενισχύσει στην προσέγγιση ή εξάπλωσή τους στις αραβικές αγορές, μέσω της κατανόησης των ειδικών πολιτισμικών χαρακτηριστικών που διέπουν την περιοχή.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana