Συμφωνία συνεργασίας Δρομέας - BISLEY

 

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε εχθές η εταιρεία Δρομέας ΑΒΕΕΑ Παπαπαναγιώτου με την εταιρεία BISLEY στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η συμφωνία προβλέπει την προώθηση στη διεθνή αγορά από την εταιρεία BISLEY της σειράς των γραφείων “Cito” που παράγει η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ, την κατά περίπτωση από κοινού συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς εξοπλισμού επίπλων γραφείου και την από κοινού ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η εταιρεία BISLEY παράγει μεταλλικούς φοριαμούς αρχειοθέτησης διαφόρων τύπων και χρήσεων. Είναι καταξιωμένη παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες. Η συμφωνία είναι τετραετής με άμεση εκκίνηση και προβλεπόμενες παραγγελίες για το πρώτο έτος 10.000 τεμαχίων γραφείων.

Όπως επισημαίνετι στην ανακοίνωση, η συμφωνία επιβεβαιώνει την αναγνώριση της εταιρείας ΔΡΟΜΕΑΣ σε διεθνές επίπεδο και την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών της εταιρείας οι οποίες ξεπερνούν το 60% της παραγωγής της.

Η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ προμηθεύει με έπιπλα γραφείου όλες τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής επιτροπής για τις περιόδους 2009 έως 2013 και 2015 έως 2020. Επίσης, προμηθεύει τον γερμανικό στρατό μέσω διεθνών διαγωνισμών από το 2013 έως σήμερα με περισσότερα από 100.000 τεμάχια ειδικά ερμάρια και το ερευνητικό κέντρο CERN στην Ελβετία με εξοπλισμούς γραφείων με νέα τριετή σύμβαση 2015 εως 2018.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana