Διευρύνεται η συνεργασία OnLine Data με Golden Cargo

 

Διευρύνεται η συνεργασία της OnLine Data με την εταιρεία Golden Cargo, η οποία κατέχει ηγετική θέση στη θαλάσσια Εφοδιαστική Αλυσίδα, μέσα από την εφαρμογή της νέας ναυτιλιακής πλατφόρμας Maritime Web Suite (MWS).

Η πλατφόρμα Maritime Web Suite, είναι ένα προηγμένο εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση των παραγγελιών και την αρτιότερη επικοινωνία με τον πελάτη. Διαθέτει διευρυμένες λειτουργίες, όπως η ηλεκτρονική φορτωτική, γεγονός που συμβάλλει στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των μεταφορών που παρέχει η Golden Cargo στους πελάτες της. Το MWS εξυπηρετεί πλήθος ανταποκριτών σε παγκόσμιο επίπεδο και σε πλήθος consolidation centers ανά την υφήλιο.

Το MWS σε συνεργασία με την πρωτοποριακή πλατφόρμα εξαγωγών Export Web Suite εκμηδενίζει το κόστος και τις διαδικασίες των εξαγωγών, μέσω ηλεκτρονικής σύνδεσης με το ICIS και αναλυτική κατάθεση και παρακολούθηση της ηλεκτρονικής διασάφησης.

«Οι νέες τεχνολογίες και εν γένει οι καινοτομίες που αναπτύσσουμε ως OnLine Data έχουν ως στόχο την παροχή εξελιγμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, ώστε να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας προηγμένο επιχειρηματικό έργο» σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της OnLine Data Νικ. Ροδόπουλος.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana