Στο 25,6% ανέρχεται η συνεισφορά των ασφαλίσεων υγείας στην παραγωγή της Interamerican

 

Στο 25,6% ανέρχεται η συνεισφορά των ασφαλίσεων υγείας στην παραγωγή της Interamerican το 2016, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, με αφορμή την έμφαση που δίνει στο συγκεκριμένο κλάδο.

 

Η εταιρία πυκνώνει το πανελλαδικό δίκτυο υγείας, που αποτελεί "μοχλό" εξυπηρέτησης των πελατών της. Στις συμβεβλημένες κλινικές που φθάνουν τις 32 -στην Αττική 18, στη Θεσσαλονίκη 5 και στη λοιπή περιφέρεια 9- προστέθηκε πρόσφατα και η Γενική Κλινική Δωδεκανήσων, στη Ρόδο. Το δίκτυο υγείας της Interamerican περιλαμβάνει, ακόμη, 1.417 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, από τους οποίους οι 540 είναι χειρουργοί-ειδικοί συνεργάτες αμειβόμενοι απευθείας από την εταιρεία και 250 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Εξάλλου, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των ιδιόκτητων υποδομών, η εταιρεία ετοιμάζει το δεύτερο σύγχρονο πολυϊατρείο της στα βόρεια προάστια της Αθήνας, που αναμένεται να λειτουργήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Στο επίπεδο της βελτίωσης των προγραμμάτων ασφάλισης υγείας, η Interamerican προχώρησε σε ένταξη στις αιτήσεις ασφάλισης καλύψεων για μόνιμη απώλεια εισοδήματος και επαγγελματικής ικανότητας από ατύχημα. Παράλληλα, αναβάθμισε με επιπλέον παροχές τη χρήση της ιδιόκτητης κλινικής Αθηναϊκή Mediclinic, προβλέποντας μείωση απαλλασσόμενου ποσού στο πρόγραμμα "Benefit" και απόλυτη κάλυψη των δαπανών νοσηλείας στο πρόγραμμα "Optimum".

 

Για τη χρήση εξωτερικών ιατρείων στην Αθηναϊκή Mediclinic, καθώς επίσης και στο πολυϊατρείο Medifirst στην Αθήνα και τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, η εταιρεία από τις αρχές Μαρτίου παρέχει κάλυψη δαπανών για την αντιμετώπιση ατυχήματος μέχρι του ποσού των 250 ευρώ ανά ατύχημα, για συμβόλαια "Medihospital". Λειτουργικά, για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της, η Interamerican έχει αναπτύξει την πληρωμή των αποζημιώσεων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αντί έκδοσης επιταγής, ενώ έχει εξελίξει και τη διαδικασία διαχείρισης και ελέγχου των αποζημιώσεων από τα γραφεία του εταιρικού δικτύου πωλήσεων agency, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής "i-CARE", με αποτέλεσμα την ταχύτερη διεκπεραίωσή τους.

 

Επισημαίνεται ότι κατά το 2016 στην παραγωγή της εταιρείας οι ασφαλίσεις υγείας εισέφεραν περισσότερο από το 1/4 των μεικτών εγγεγραμμένων

ασφαλίστρων (25,6%).

 

Η INTERAMERICAN έχει συνδέσει την περαιτέρω ανάπτυξη στον κλάδο υγείας και με το σχέδιο "Genesis", για την είσοδο νέων συνεργατών στο δίκτυο πωλήσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι, πρώτο έτος υλοποίησης του σχεδίου, οι νέοι συνεργάτες εισέφεραν το 42% της νέας παραγωγής της εταιρείας στην υγεία.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana