Ο Enterprise Greece σχεδιάζει συμμετοχή σε τρεις διεθνείς εκθέσεις προώθησης ακινήτων

 

Εθνική συμμετοχή σχεδιάζει ο οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), σε τρεις διεθνείς εκθέσεις προώθησης ακινήτων και προγραμμάτων αδειών διαμονής για επενδυτές, στη Ρωσία, το Λίβανο και την Κίνα, κατά το διάστημα Απριλίου - Ιουνίου 2017.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Οργανισμός Enterprise Greece θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας ως εκθέτης στην 28th Moscow International Property Show που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα, 21 και 22 Απριλίου, και καλεί τους επαγγελματίες του κλάδου σε συνεργασία για αξιοποίηση της παρουσίας του εκεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον οργανισμό στέλνοντας e-mail στο info@enterprisegreece.gov.gr.

 

Επιπλέον, σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του ελληνικού περιπτέρου στην Έκθεση LPS Shanghai 2016, το Δεκέμβριο του 2016, ο Enterprise Greece θα οργανώσει το εθνικό περίπτερο με δυνατότητα συμμετοχής ως εκθετών ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου σε δύο ακόμη διεθνείς εκθέσεις προώθησης ακινήτων:

Στην Beirut International Property Fair (BIPIF 2017) στις 12 με 14 Μαΐου 2017, στη Βηρυτό, (http://promoteam-ltd.com/fairs/details/4/Beirut+Inter.+Property+Fair) και στην LPS Beijing 2017 στις 16 με 18 Ιουνίου 2017, στο Πεκίνο, (http://beijing.lps-china.com/).

 

Για το σκοπό αυτό, ο Enterprise Greece προσκαλεί ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην προώθηση ακινήτων και του προγράμματος Golden Visa να δηλώσουν συμμετοχή στο ελληνικό περίπτερο των εκθέσεων στο Πεκίνο και τη Βηρυτό. Οι εταιρείες του κλάδου που ενδιαφέρονται να είναι εκθέτες στο ελληνικό περίπτερο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο με το e-mailinfo@enterprisegreece.gov.gr. Επειδή οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον κλάδο ακινήτων, το πρόγραμμα Golden Visa και τις δράσεις προώθησής τους είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.enterprisegreece.gov.gr.

 

Λίγα λόγια για τις εκθέσεις

 

Moscow International Property Show 2017 | Ρωσία

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις προώθησης ακινήτων στη ρωσική αγορά. Η φετινή έκθεση που διοργανώνεται για 28η φορά εκτιμάται ότι θα προσελκύσει περισσότερους από 5.000 επισκέπτες, ενδιαφερόμενους να επενδύσουν σε ακίνητα εκτός Ρωσίας. Περισσότεροι από 100 εκθέτες από 30 χώρες, πρόκειται να προβάλουν επενδυτικές ευκαιρίες σε Ρώσους επενδυτές. Ο Enterprise Greece θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με δικό του περίπτερο προβάλλοντας το πρόγραμμα Golden Visa.

 

Beirut International Property Fair 2017 | Λίβανος

Η διεθνής έκθεση προώθησης ακινήτων θα διεξαχθεί στη Βηρυτό στο ξενοδοχείο Hilton Beirut Habtoor Grand Hotel & Convention Center. Είναι η δεύτερη συμμετοχή της χώρας μας στη συγκεκριμένη έκθεση, μετά την επιτυχημένη παρουσία του Enterprise Greece to 2016. Ωστόσο, στη φετινή διοργάνωση ο οργανισμός για πρώτη φορά, θα συμμετάσχει στεγάζοντας υπό το περίπτερό του περί τις δώδεκα ελληνικές επιχειρήσεις προκειμένου να προβάλουν την ελληνική αγορά ακινήτων στους επισκέπτες της έκθεσης. Στην έκθεση αναμένονται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 30 ακόμη ξένοι εκθέτες - οργανισμοί και εταιρείες όπως κτηματομεσιτικά γραφεία, σύμβουλοι νομικών γραφείων, κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων ακίνητης περιουσίας, κ.α.

 

LPS Beijing 2017 | Κίνα

Η διεθνής έκθεση ακινήτων θα διεξαχθεί στο Πεκίνο, στο ξενοδοχείο Sofitel Wanda Beijing. Ο Οργανισμός Enterprise Greece συμμετείχε στην αντίστοιχη διοργάνωση τον Απρίλιο του 2016 με δικό του περίπτερο, και στη Σαγκάη το Δεκέμβριο του 2016, διοργάνωσε εθνικό περίπτερο με τη συμμετοχή επτά ελληνικών εταιρειών προώθησης, διαχείρισης και ανάπτυξης ακινήτων. Ο οργανισμός θα οργανώσει φέτος στο Πεκίνο το εθνικό περίπτερο με περίπου δέκα ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου. Στη φετινή 15η έκθεση LPS Beijing 2017, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 130 διεθνείς εκθέτες από 35 χώρες, ενώ η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 6.000 Κινέζους επισκέπτες επενδυτές σε αγορά κατοικίας, καθώς και ιδιοκτήτες κατοικιών πολυτελείας και VIPs.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana