Συνεργασία ελληνικών και γερμανικών επιμελητηρίων σε εμπορική έκθεση του Μονάχου

 

«Προτάσεις πρακτικών προσεγγίσεων για την ενίσχυση της οικονομίας των ελληνικών δήμων και περιφερειών» είναι το θέμα της συνεργασίας ελληνικών και γερμανικών επιμελητηρίων, δήμων και περιφερειών, στην Διεθνή Έκθεση Χειροτεχνίας, Λαϊκής Τέχνης και Βιοτεχνικού Εξοπλισμού, που θα πραγματοποιηθεί από αύριο, 8 μέχρι και 14 Μαρτίου, στο Μόναχο.

 

Την κοινή διοργάνωση των ελληνικών και γερμανικών επιμελητηρίων, δήμων και περιφερειών, συντονίζει το γραφείο της ελληνο-γερμανικής συνέλευσης και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η φετινή έκθεση θα χωρίζεται σε δύο ενότητες:

- Την IHM PROFI που θα είναι εστιασμένη στον εξοπλισμό για βιοτεχνίες και συνεργεία αυτοκινήτων.

- Την IHM PRIVAT, που θα επικεντρωθεί σε τομείς όπως το κόσμημα, τα είδη σύγχρονης τέχνης και χειροτεχνίες, τα έπιπλα, τα μπάνια και οι κουζίνες, τα κουφώματα και η εσωτερική διακόσμηση, ενώ θα φιλοξενήσει πολλά ειδικά events.

Ένα από τα κεντρικά θέματα της έκθεσης θα είναι η ενεργειακή αποδοτικότητα και η στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ θα υπάρξει ένας ειδικός χώρος για το σύγχρονο κόσμημα, με πάνω από 250 εκθέματα από περισσότερους από 50 χρυσοχόους και σχεδιαστές κοσμημάτων. 

Σημειώνεται ότι στις επτά ημέρες της περσινής διοργάνωσης καταμετρήθηκαν 131.500 επισκέπτες και πάνω από 1.000 εκθέτες από 31 χώρες.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί και φέτος η Garten München, έκθεση με απευθείας πώληση προς ερασιτέχνες κηπουρούς και φίλους των λουλουδιών και φυτών, καθώς και για καταστήματα κηπουρικής, ανθοπωλεία, συλλόγους επαγγελματιών, βοτανολόγους, αλλά και ενδιαφερόμενους για οικολογικές καλλιέργειες και οικολογικά προϊόντα.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana