Την ActionAid στηρίζει η Interamerican

 

Tην ανανέωση της υποστήριξης του προγράμματος Action Aid ανακοίνωσε η Interamerican. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με 117 αναδοχές παιδιών κατά την αλλαγή του έτους ανανέωσε τη σχέση συνεργασίας με την Action Aid η Interamerican, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης του προγράμματος "Αναδοχή Παιδιού" του οργανισμού, με την εταιρεία να φθάνει από το 2009 έως σήμερα στις 704 αναδοχές.  
Η αξία αυτής της συμμετοχής ανέρχεται στα 185.919 ευρώ και δηλώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη διασφάλιση βασικών δικαιωμάτων των παιδιών και των νέων σε υπανάπτυκτες χώρες, θέματα τα οποία η Interamerican προτάσσει στην εταιρική υπευθυνότητα, έχοντας ως κώδικες αναφοράς τις αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου (Global Compact) και την Ατζέντα 2030 με τους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Action Aid, που αναγνωρίζει την Interamerican ως ένα από τους πιο πιστούς και συνεπείς εταίρους της, υλοποιεί το πρόγραμμα "Αναδοχή Παιδιού" στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική, σε 37 κοινότητες, με κύριο στόχο την ενδυνάμωση των πιο ευάλωτων και εκτεθειμένων σε ποικίλους κινδύνους πληθυσμών που πλήττονται από φτώχεια, κοινωνικές ανισότητες και περιθωριοποίηση. Η διατροφή, η υγεία, η εκπαίδευση, η στέγαση, αποτελούν προτεραιότητες του προγράμματος αναδοχής, ενώ στον κύκλο του ενδιαφέροντος των ενεργειών του οργανισμού εντάσσονται οι οικογένειες των παιδιών και ενήλικοι που χρειάζονται υπηρεσίες υποστήριξης. 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana