Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στη διεθνή έκθεση Gulfood

 

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη συμμετείχε από τις 26 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαρτίου στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Φιλοξενίας Gulfood που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και εκπροσώπους από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους κλάδους της αγοράς. 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νερό Θεόνη, που διέθετε το δικό του περίπτερο στην έκθεση (HALL Z5-E18), και να δοκιμάσουν το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο, καθώς και να ενημερωθούν για τις διεθνείς διακρίσεις που έχει αποσπάσει, την πρόσφατη είσοδό του στην αγορά της Νοτίου Αφρικής αλλά και τα επόμενα επενδυτικά πλάνα της εταιρίας. 

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη είναι ένα νερό μοναδικού γευστικού χαρακτήρα που αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς καμία αλλοίωση της φυσικής του γεύσης.  


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana