Στο πλευρό συλλόγου ΑμεΑ η Σ. Μεντεκίδης Α.Ε

 

Με κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα η εταιρεία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε στέκεται για άλλη μια φορά αρωγός στο σημαντικό έργο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κατανοώντας τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες ο σύλλογος αγωνίζεται για την προβολή και προώθηση ζητημάτων που αφορούν κυρίως παιδιά με αναπηρία, ενισχύει τον αγώνα τους με δωρεά 12.000 ευρώ.

Η δωρεά αυτή γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. στην οποία ανήκουν τα φυσικά μεταλλικά νερά  ΣΕΛΙ και ΔΙΟΣ, από το Βέρμιο και τον Όλυμπο αντίστοιχα. 

 

Η Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε., παράλληλα με τη δυναμική ανάπτυξη που σημειώνει, συνεχίζει με συνέπεια και ευαισθησία τη δράση της στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δωρίζοντας στο κλείσιμο της περασμένης χρονιάς, αναπηρικά αμαξίδια.

Το πρώτο αμαξίδιο, δωρίστηκε  στο "Σύλλογο Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης" ο οποίος δημιουργήθηκε το 1979 και φροντίζει, παρά τις αντιξοότητες, τις ανάγκες παιδιών με νοητική στέρηση.

Η δεύτερη δωρεά αμαξιδίου, έγινε προς την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, η οποία και φρόντισε, αυτό, να φτάσει σε άπορη οικογένεια με ανάπηρο μέλος, στα Φωτεινά Πιερίας.

Η εταιρεία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. στην οποία ανήκουν τα φυσικά μεταλλικά νερά  ΔΙΟΣ και ΣΕΛΙ, από τον Όλυμπο και το Βέρμιο αντίστοιχα, σέβεται και στηρίζει με αποφασιστικότητα την τοπική κοινωνία και θα συνεχίσει να συνεισφέρει, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana